Kvåsinger på årets første sykkelritt

Kvåsinger syklet Pretour Farsund lørdag. Fra venstre: Asbjørn, Odd Arne, Geir Magne og Tom Arild.
Denne Kvås-kvartetten deltok da det fire mil lange sykkelrittet Pretour Farsund ble arrangert lørdag.

Både Geir Magne Hauge, Asbjørn Hauan, Odd Arne Egeland og Tom Arild Støle slet seg gjennom til tider kraftig motvind, tøffe motbakker og til og med en snøbyge(!) i den flotte løypa, sammen med over 160 andre syklister fra hele distriktet.

Pretour Farsund er et såkalt treningsritt til det 91 kilometer lange Nordsjørittet, som arrangeres mellom Egersund og Sandnes 11. juni. Alle de fire kvåsingene er påmeldt til dette.

Odd Arne Egeland var raskeste kvåsing, med tiden 1.34.55. Av de som ble tatt tiden på hadde han 42. raskeste tid. Han ble nummer seks i klassen for menn 35-39 år.

Tom Arild Støle syklet i mål på 1.39.46, og hadde 61. raskeste tid totalt. Han ble nummer 15 i klassen for menn 40-44 år.

Asbjørn Hauan og Geir Magne Hauge, som syklet for Traktor AS, delte 87. plassen totalt. De syklet likt i mål på tiden 1.50.55, og delte 19. plassen i klassen for menn 40-44 år.

Rittet ble vunnet av Anders Buland fra Sandnes Sykleklubb. Med tiden 1.16.04 var han ett sekund foran Bent Inge Bakke fra Søgne Cykleklubb. Fjorårsvinner Johnny Johnsen fra Kvinesdal ble nummer tre, med tiden 1.17.42. Vinnertiden i år var sju minutter og 34 sekunder svakere enn i fjor, da start og mål var i Alcoa Miljøpark. I år var start- og målområdet på Torvet.

Raskeste dame i år var Elsa Gyland fra SK Lyngdal & Omegn, som var suveren, med tiden 1.27.24. Hun var 11.41 foran nummer to, Linda Bråtveit, også hun fra SK Lyngdal & Omegn.

LES OGSÅ: Solid gjennomføring før Nordsjørittet


Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden