40 deltok på hopprenn

Aleksander Hauan (4) hadde fin stil i tre-metersbakken.
40 hoppere fra fire til 45 år deltok på lørdagens kretsrenn i hopp i Slåttebakkene i Kvås. Flesteparten av hopperne kom fra arrangørlaget Kvås idrettslag, men det var også deltakelse fra IL Framsteg, Øvrebø IL og Lyngdal. I tillegg bidro rundt 100 mennesker på sletta til at rennet ble et vellykket arrangement.

11 hoppere deltok i den lille tre-metersbakken. Blant dem var hoppdebutant Aleksander Hauan (4), som vi ser på bildet. Innsatsen var stor fra alle, og samtlige 11 var vinnere.

Vinnere var også de 19 deltakerne i 12-metersbakken. Men sportslig var det Sindre Åsen (født 1999) fra IL Framsteg som fikk høyest poengsum (202,6 poeng) etter å ha tangert bakkerekorden på 11 meter i begge hoppene. Jevngamle Fredrik Hauan fra Kvås var nest best etter hopp på 10 og 10,5 meter, mens Eirik Hjemlestad, også han fra Kvås ble nummer tre etter å ha landet på 8,5 og 9,5 meter i sine to hopp.
Godt med folk i bakken. 
Eirik Hjemlestad i svevet. 
Morten Hjemlestad med antydning til V-stil.

Dani Lilledrange har nettopp inntatt en stødig landing.

I 26-metersbakken slo hjemmefavoritten Frank Otto Røiseland til med to gode hopp på 26,5 meter. Det var tangering av bakkerekorden. Røiseland vant suverent med 211,4 poeng. Øyvind Foss endte på andreplass i seniorklassen etter hopp på 23 og 22,5 meter, mens idrettslagsformann Jan Rune Birkeland ble nummer tre etter å ha landet på 21 og 21,5 meter. Kvås-rekrutten Sander Vatnedal (født 1998) hoppet også godt, og var nede på 19,5 meter i begge sine hopp. Han var riktignok uheldig og falt i førstehoppet, men imponerte med flott stil ellers.

 
Kvås idrettslag vil takke alle – deltakere, tilskuere, dommere, Lyngdal Røde Kors, lengdemålere og alle andre som var med og bidro til å gjøre lørdagen til en fin dag i Slåttebakkene.

Klikk på resultatbildene for å få dem opp i større format.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden