Sterke maratonprestasjoner!

Asle Foss løp inn til 248. plass totalt og 22. plass i sin klasse under Berlin Marathon søndag. Han passerte målstreken på 2.44.33, fem og et halvt minutt raskere enn han hadde sett for seg på forhånd.

Han var svært godt fornøyd med løpet, og disponerte kreftene sine så bra at han løp den andre halvmaratondistansen raskere enn den første.

De andre Kvås-løperne, Frank Albert Gardøl og Arne Kristensen gjorde også flott innsats i Berlins gater. Gardøl løp i mål 3.03.29, og forbedret sin personlige rekord med flere minutter. Han ble nummer 167 i sin klasse og 1.405 totalt.

Arne Kristensen kom i mål på 3.51.32 og ble nummer 415 i sin klasse (10.534 totalt).

Om lag 30.000 løpere var med. Kenyanske Patrick Makau vant. Han satte verdensrekord på tiden 2.03.38. Florence Kiplagat, også hun fra Kenya var raskeste kvinne, med tiden 2.03.38.

Bildet viser Asle Foss og Frank Albert Gardøl kort tid etter målgang.