Kvåsinger på Sentrumsløpet

Asle Foss fra Kvås løp inn til 63. beste tid av de 6.273 som fullførte det ti kilometer lange Sentrumsløpet gjennom Oslos gater lørdag. Kvåsingen løp på sterke 34.39, noe som var hans raskeste tid på det tradisjonsrike løpet av i hovedstaden på mange år. Tiden kvalifiserte også til femteplass i hans klasse.

Kvås stilte også med ytterligere to løpere under Sentrumsløpet i helgen. Tom Arild Støle løp inn på 46.58, og hadde den 1.728. raskeste tiden blant de over 6.000 løperne. Han endte på 296. plass i sin klasse. Merethe Thomassen Støle debuterte i Sentrumsløpet, og var godt fornøyd med den fine tiden 1.10.10 og 483. plass i sin klasse.

Hillary Kipchumba gikk til topps i årets utgave av Sentrumsløpet, med tiden 29.19. Christin Holt Bush vant dameklassen, med tiden 34.27.

På hjemmesiden til Kondis og på Sentrumsløpets egen hjemmeside kan du lese mer om Sentrumsløpet.

Alle foto: Eli Anita Foss